Apartmány Slnečnica / Zemplínska Šírava - len v našej ponuke!, viac info ››
Navštívte s nami tie najznámejšie pútnické miesta celého sveta !, viac info ››
Široká ponuka poznávacích zájazdov !, viac info ››
Cestujte s CK MANDORA i za EXOTIKOU !, viac info ››

Exotika

Vyberte si exotickú dovolenku práve teraz. Doprajte si oddych a strávte nezabudnuteľné chvíle so svojimi blízkymi. Načerpajte novú energiu a vychutnajte si slniečko a tropické podnebie počas jesenných a zimných dní. Radi vám pripravíme ponuku podľa vašich predstáv, aby sa vaše sny mohli stať skutočnosťou.

 

Našu ponuku neustále rozširujeme o nové letoviská a kapacity. 
 

Krajina Vízové podmienky Orientačná doba letu Časový posun 
BRAZÍLIA Bezvízový styk do 90 dní   14 hodín -4 hod.
       
DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA Pre turistické účely je možné cestovať iba s pasom, s platnosťou aspoň 6 mesiacov po návrate + zakúpenie turistickej karty (Tarjeta de Turismo) za poplatok cca 10 USD priamo na letisku. 10-11 hod. +6 hod.
EMIRÁTY

Turistické víza - jednorázové, platné 30 dní po vstupe do SAE. Tranzitné víza platné max. 96 hodín. Vydanie - veľvyslanectvo SAE vo Viedni alebo v prípade zájazdu prostredníctvom CK, pas platný 6 mesiace po návrate. 

Pozor: pri vstupe do Spojených arabských emirátov klienti nesmú mať v pase izraelskú pečiatku!

 6 hodín  +2h. - letný čas,
+3h. - zimný čas
KAPVERDY Platný cestovný pas min. 6 mesiacov po návrate, vstupné víza.  6 hod. a 30 min.  -2 hod.
       
KUBA Turistické vízum, poplatok 36 €, vybavenie v Bratislave na počkanie  12 hodín  -6 hod.
       
KEŇA Turistické vízum sa udeľuje po prílete za poplatok 25 USD, pas platný 3 mesiace po návrate, fotografia  9 hodín  +2 hod.
       
MALAJZIA

Bezvízový styk do 90 dní, platný cestovný pas 

14-15 hod.  +7 hod.- zimny čas, +6 hod.-letny čas
       
MALEDIVY

Vizová povinnosť - do 30 dní pobytu je vízum bezplatné, pri predĺžení - poplatok 10 USD/deň + preukazanie finančných prostriedkov na pobyt - cca 25 USD na osobu/deň. Vybavenie víz priamo na letisku po prílete.

 cca 11 hod.  +4 hod.
       
MEXIKO Bezvízový styk  13 hodín  -7 hod
       
THAJSKO Bezvízový styk pri pobyte 30 dní.  V prípade vstupu do Thajska cez hraničné prechody zo susediacich krajín (Kambodža, Laos, Myanmar, Malajzia) bude bezvízový turistický pobyt povolený na dobu 15 dní a treba mať finančnú hotovosť min. 10.000 THB na jednotlivca alebo 20.000 THB na rodinu/pobyt).  12 hodín  +6 hod
ZANZIBAR –TANZÁNIA Vízum sa udeľuje na letisku za poplatok 50 USD, pas platný 3 mesiace po návrate  14 hodín  -4 hod.

 
Upozornenie: vízové podmienky a poplatky sa môžu v priebehu roka meniť podľa správnych orgánov spomenutých krajín.